(Підбірка фото) “Ангел” – так Злата Огневич представляється в Занзібарі

У Злати Огневич таке відчуття, що вона складається з манго та індійського океану. З обвітреними плечима Злата Огневич у душі – Акуна Матата. Що в перекладі з мови суахілі означає - "Ангел".

Як правило, у зимовий період наші земляки люблять відпочивати на курортах, де можна покататися на лижах. Пограти в сніжки та звісно похитатися в снігу. Це особливо подобається дітям. Хоча дехто любить кататися на ковзанах. Але через м’яку зиму лід на річках і озерах дуже тонкий, а на деяких його взагалі немає. Можна піти кататися на ковзанах у спортивний комплекс – там завжди, навіть улітку є штучний лід.

Камалія розв’язала це питання інакше. Вона звозила своїх дітей у прекрасну північну країну – Лапландію. І всій сім’ї цей відпочинок сподобався, крім однієї пригоди, коли вона з сім’єю не змогла вийти з номера при від’їзді. Двері були заблоковані, а персонал готелю на телефонні дзвінки не відповідав. Камалії із сім’єю довелося вибиратися з гостинці через балкон. Добре, що їхній номер був на першому поверсі.

Інші представники шоубізнесу люблять проводити свою відпустку в екзотичних місцях, де поряд берег океану чи тепле море.

Так недавно Злата Огнєвіч розмістила на своїй сторінці в інстаграм добірку гарних фото. На них вона знаходиться у Танзанії. Ця африканська країна підкорила Злату Огнєвіч.
Як вона сама написала під фотографіями, що в неї таке, що вона складається з манго та індійського океану. З обвітреними плечима Злата Огневич у душі – Акуна Матата. Що в перекладі з мови суахілі означає – “Ангел”.

Тепер Злата Огневич так і здається в Занзібарі: Ангел! У цій африканській країні Злата Огнєвіч відкрила для себе багато цікавого та нового.
Ця відпустка стала для неї незабутньою!

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.