Як змінилися актори фільму “Титанік” – фільм вийшов 24 роки тому

Творці фільму відтворили не лише трагедію з судном "Титанік", а й наповнили фільм історіями людей, які на той час перебували на борту корабля.

Судно “Титанік”, було на той час найбільшим пасажирським судном у світі. Катастрофа з ним трапилася 15.04.1912 року. При цьому загинули 1517 людей. Через 85 років виходить фільм під такою ж назвою, як і корабель.

Цей фільм одразу завоював мільйони шанувальників. Творці фільму відтворили не лише трагедію з судном “Титанік”, а й наповнили фільм історіями людей, які на той час перебували на борту корабля. Це незабутній фільм. У ньому переплелися долі багатьох зовсім різних за характером та за соціальним станом людей. Творці фільму дуже тонко це помітили та показали глядачам.

Фільм розповідає про любовну історію молодого хлопця та дівчата з різних станів. Головні ролі зіграли: Лео Ді Капріо та Кейт Уінслет. Всі глядачі, хто подивився фільм “Титанік” тепер коли дивляться інші фільми за участю Лео Ді Капріо та Кейт Уінслет, асоціюють їх лише із вказаним фільмом.

Лео Ді Капріо

Після того як вийшов на екрани фільм “Титанік” вищезазначених акторів завжди запрошують у нові проєкти.

Як змінилися актори фільму “Титанік”
Біллі Зейн
Френсіс Фішер
Віктор Гарбер

Однак Лео Ді Капріо не зміг отримати Оскар за головну роль у “Титаніку”. Потім він ще довго знімався в різних ролях, і тільки потім отримав Оскар. Актор отримав Оскар лише у 2016 році, за ту роль, яку він зіграв у фільмі “Тому, хто вижив”. І після цієї нагороди актор продовжує зніматися у фільмах.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.