Приходила зі школи у сльозах: дочка Ольги Сумської Ганна вперше розповіла про цькування через батьків

Анна досі пам'ятає булінг, хоча вже до цього ставиться спокійно та простіше. Ганна думає, що вона просто через вік раніше так болісно сприймала цькування в школі через її зіркових батьків.

Наразі доньки Ольги Сумської та Віталія Борисюка – 19 років. Звати її Ганна. Дочка вирішила присвятити себе тому, що займається мама. Вона хоче стати акторкою.
Ганна Борисюк має трохи друзів. Проте Ганна має найкращу подругу. Вона всіляко підтримує її.

Пояснює Ганна мала кількість друзів тим, що вона не любить величезної компанії. Перебувати Ганні серед великої кількості однокашників – некомфортно. А її найкраща подружка убезпечила Ганну від негативу, яким може потенційно виходити від великої компанії. Навчається Анна в університеті із задоволенням і їй там цікаво.

Ольга Сумська з донькою Ганною

Хоча у школі у неї була проблема зі спілкуванням з однокласниками. Річ у тому, що в школі Ганна зіткнулася з цькуванням через її зіркових батьків.
Як сама розповіла Ганна, деякі невиховані однокласники постійно звертали її увагу на зіркових батьків. Вони вважали, що Ганні не потрібно нічого робити, тому що всі питання та проблеми які у неї виникають, вирішують батьки за допомогою грошей. Хоча як каже Ганна, що перш ніж стати зірками її батьки наполегливо і довго працювали та стали тими, ким є зараз. А вона просто переймає їхній досвід і бере все найкраще, що є у батьків і намагається йти вперед.

Анна досі пам’ятає булінг, хоча вже до цього ставиться спокійно та простіше. Ганна думає, що вона просто через вік раніше так болісно сприймала цькування в школі через її зіркових батьків. А зараз у неї вже дорослий підхід до життя, і вона поставила певну мету для себе і йде до неї.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?