(Підбірка фото) Юрій Горбунов та Катя Осадча вітають усіх із Хрещенням!

Сайт Одна Хвилина, також приєднується до привітання Каті Осадчої та Юрія Горбунова та сердечно вас усіх вітає зі святом Хрещення. Здоров'я вам, успіхів у роботі, житті та сімейного щастя!

Сьогодні 19 січня 2022 року світле свято – Хрещення Господнє. Усі люди наперед до нього готуються. Господині думали якісь страви приготувати на свято. І звичайно багато людей сьогодні підуть святити воду. Деякі напевно занурюватимуться в річці або в іншій водоймі. Хоча рекомендується це робити виключно здоровим людям, тому що різкий перепад температури коли людина занурюється в ополонку, може негативно позначитися на самопочутті.

З самого ранку у всіх піднесений настрій. Потрібно в цей світлий та святковий день не думати про погане, тільки думайте про добре. Гоніть від себе негативні думки та намагайтеся посміхатися зустрічним людям. Добро і гарне ставлення до іншої людини завжди повертається сторицею. Спробуйте та переконайтесь!

Цього дня представники шоубізнесу Катя Осадча та Юрій Горбунов, також у відмінному настрої та радісно зустрічають Хрещення.

Вони розмістили на своїй сторінці в інстаграмі сердечне вітання і хочуть: “З Хрещенням Господнім!! Всім вам миру, добра та Божого благословення!!”

На це вітання з подякою відгукнулися шанувальники Каті Осадчої та Юрія Горбунова, та й просто звичайні читачі їхніх сторінок. Вони також побажали їм добра, щастя та міцного здоров’я.

 

Приємно, що люди так добре ставляться один до одного.

Сайт Одна Хвилина, також приєднується до привітання Каті Осадчої та Юрія Горбунова та сердечно вас усіх вітає зі святом Хрещення. Здоров’я вам, успіхів у роботі, житті та сімейного щастя!

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.