(Відео) Оксана Марченко з онуком вітає всіх із Хрещенням: що побажала вона людям?

Оксана Марченко радить людям, щоб вони в голові та в руках тримали лише кохання та дітей. Розумна та практична думка. Ця думка допомагає перейти на добре і жити далі. Прочитайте пост Оксани Марченко – він вам сподобається!

19 січня 2022 року люди святкують Хрещення Господнє. Це світле свято багато хто чекав із нетерпінням. Більшість господарок готувалися до нього заздалегідь і, природно, на святковий стіл планували смачні страви. А вдень, напевно, ходили святити воду і молилися в церкві.

Представники шоубізнесу також святкують, як і всі люди Водохреща. Вони намагаються привітати своїх шанувальників та просто звичайних людей із цим світлим святом. Багато зірок розміщують у соціальних мережах на своїх сторінках в інстаграмі вітання.

Так нещодавно розмістили сердечне вітання Катя Осадча та Юрій Горбунов. Вони в ньому побажали всім міцного здоров’я, успіхів у роботі, життя та чудового настрою цього дня. Потрібно, щоб у думках було лише позитивне. Потрібно гнати зі своєї голови весь негатив, який там є.

Такого висновку також дійшла та Оксана Марченко. Вона розмістила на своїй сторінці в інстаграм цікаву посаду. У ньому Оксана Марченко констатує, що якщо людина тривалий час думатиме про свою негативну проблему, то через деякий час це паралізує її та вона не думатиме ні про що крім цієї проблеми. Вона радить людям, щоб вони в голові та в руках тримали лише любов та дітей. Розумна та практична думка. Ця думка допомагає перейти на добре і жити далі.
Прочитайте пост Оксани Марченко – він вам сподобається!

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?