(Відео) Камалія 6 років тому врятувала цуценя королівського дога: зараз вони найкращі друзі!

Після того, як Камалія розмістила це відео в соціальних мережах, багато її шанувальників відреагували на нього своїми постами. Деякі написали, що хотіли б, щоб таких людей як Камалія було більше.

Люди по-різному ставляться до тварин. Дехто живе вдома і є мало не членами сім’ї. Інші намагаються не заводити кішок, собак чи папуг. Вони не мають часу, а іноді просто фінансових можливостей.

Але дуже багато людей намагаються підгодувати бездомних тварин і іноді навіть віддають їм останній шматочок їжі. Деякі навіть беруть з вулиці собаку чи кішку додому, і вона залишається у них жити. Доброта повинна проявлятися не тільки до людини, а й до наших чотириногих друзів.

Нещодавно Камалія розмістила на своїй сторінці інстаграм відео. На ньому Камалія показала в якого красеня виросло щеня королівського дога. Шість років тому Камалія дізналася, що цей королівський дог народився альбіносом і ще й глухим. Його тоді хотіли приспати. Цуценя на той час було два місяці. Камалія вирішила ризикнути та забрати цуценя до себе додому. Минуло шість років і подивіться яким красенем стало це цуценя. А найголовніше подивіться на відео які у нього з Камалією довірчі стосунки. Вже великий пес радіє колись, бачить Камалію.

Камалія

Після того, як Камалія розмістила це відео в соціальних мережах, багато її шанувальників відреагували на нього своїми постами. Дехто написав, що хотів би, щоб таких людей як Камалія було більше. І від цього світ напевно став би добрішим і прекраснішим. Це правда: добро завжди повертається сторицею до людини, яка її робить!

Натисніть на білий трикутник, щоб переглянути відео.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.