Прощання з Леонідом Куравльовим: панахида та відспівування

01.02 2022 року відбулося прощання з артистом Леонідом Куравльовим. Громадянську панахиду робили у Центральній клінічній лікарні, там же й відспівували.

Леонід Куравльов запам’ятався своєю простотою і водночас неординарністю. Це талановитий кіноартист, яких уже так мало лишилося. Фільми за його участю можна переглядати кілька разів і завжди знаходити щось нове. Навіть коли Леонід Куравльов грав шахраїв, вони в артиста виходили привабливі.

01.02 2022 року відбулося прощання з артистом Леонідом Куравльовим. Громадянську панахиду робили у Центральній клінічній лікарні, там же й відспівували. Поховали Леоніда Куравльова на Троєкурівському цвинтарі поруч із дружиною Ніною, яка померла у 2012 році. Як констатували друзі Леоніда Куравльова, артист до кінця свого життя так і не оговтався від втрати дружини.

Протягом десяти років Леонід Куравльов не знімався у фільмах і жив пустельником. Захворювання артиста стали прогресувати, після чого артист спочатку опинився в будинку для людей похилого віку, а починаючи з січня 2022 року потрапив з діагнозом – пневмонія до клініки в Комунарці, потім до хоспісу. Там же Леонід Куравльов пішов із життя 30 січня 2022 року. Причина – зупинка серця.

Як це було за часом:

11:05. Василь – син Леоніда Куравльова зворушливо промовив промову, у якій він сказав, що його батько не помер, а перейшов до іншого виміру.

Біля труни Леоніда Куравльова

О 13:03 (час московський) катафалк із тілом Леоніда Куравльова прибув на Троєкурівському цвинтарі. На прохання його родичів сторонні залишили місце поховання. Заборонили вести знімання. Співробітники цвинтаря сказали ЗМІ, що Леоніда Куравльова буде поховано в одній могилі з дружиною Ніною. Ще кілька років тому сам артист побажав, щоб його ім’я було вигравіювано на пам’ятнику подружжя з відкритою датою його смерті. Після чого тіло Леоніда Куравльова зрадили землі.

12:13. На могилі встановлено намет. Біля могили лише родичі. Охороняють порядок представники Росгвардії.

Намет на могилі Леоніда Куравльова

Світла пам’ять!

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.