Поради Оксани Марченко тим, у кого є проблеми: що бажає вона простим людям

Оксана Марченко порадила людям думати, аналізувати та керувати самим своєю долею та життям, інакше її керуватимуть інші. Розумні та потрібні слова!

Багато людей, особливо зараз стикаються з проблемами в житті. Деякі не знають, що робити та як розв’язувати свої проблеми, проблеми своєї сім’ї дітей.
Як написала Оксана Марченко на своїй сторінці в інстаграм, ці проблеми у житті для кожної людини індивідуальні.

Вона пише, що й людина індивідуальний, його неможливо загнати в натовп. Тому Оксана Марченко констатує, що контролювати, а тим більше керувати індивідуальною людиною, дуже важко.
Оксана Марченко наголошує, що дуже багато залежить від кожної конкретної людини. Від того, як ви виховали, вивчили дітей і налаштували їх як іти життям. Діти з дитинства починають аналізувати та вивчати навколишній світ. Розумні люди знають, що ніколи не пізно вчитися. А посередні просто сядуть біля телевізора і по кілька годин на день у нього дивитимуться і думатимуть, що таким чином вони відвернуть увагу від проблем.

Як пише Оксана Марченко, розумна людина продовжуватиме навчання протягом усього свого життя і не деградуватиме.

Вона порівняла навчання та здобуття знань зі спортом. Якщо ти тренуєшся, все подолаєш і досягнеш поставленої мети. Також і зі знаннями – продовжуєш читати та отримуєш нові знання – не старієш. На закінчення Оксана Марченко порадила людям думати, аналізувати та керувати самим своєю долею та життям, інакше її керуватимуть інші. Розумні та потрібні слова!

А як ви вважаєте?

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.