(Відео) Камалія йде на поправку та презентує дві пісні: “Фаталіті” та “Тайм-аут”: послухайте – вам сподобається!

Прослухайте у цьому відео, також пісні, які виконує чарівна Камалія – вони вам сподобаються! І напевно піднімуть настрій.

Коли людина захворіє та потрапляє до лікарні, то для неї звичайно насамперед має бути професійне лікування та догляд персоналу. Проте не лише. Підтримка родичів, близьких людей та друзів теж має важливе значення. Адже настрій у пацієнта має бути відмінним. Він не повинен впадати в паніку, думаючи про свою хворобу. Тепле слово та лагідний погляд для хворого теж потрібні.

Камалія нещодавно захворіла та потрапила до лікарні. Звичайно за нею організували відмінний догляд та професійне лікування. Щойно Камалія розмістила піст про те, що вона потрапила до клініки, всі шанувальники відгукнулися із теплими словами. Як написала сама Камалія на своїй сторінці в інстаграм, підтримка шанувальників та просто людей із соціальних мереж, позитивно впливає на її самопочуття та одужання. Вона вже йде на виправлення і знаходиться вдома. Всім дякує. Хоча в домашніх умовах вона ще отримує крапельниці та терапію. Але як констатує Камалія, їй стало вже набагато краще. Зараз вона почала вести ТікТок та шкодує, що раніше цього не зробила.

Як видно на відео, яке розмістила Камалія в соціальній мережі, вона в настрої та обіцяє незабаром усіх порадувати прем’єрою одразу двох пісень “Фаталіті” та “Тайм-аут”. Прослухайте у цьому відео, також пісні, які виконує чарівна Камалія – вони вам сподобаються! І напевно піднімуть настрій.

Натисніть на білий трикутник і перейдіть до відео:

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.