(Підбірка фото) Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначили річницю: 5 років спільного подружнього життя

Як наголошую Юрій Горбунов та Катя Осадча, для них ці прожиті 5 років подружнього життя як одна мить.

Люди по-різному відзначають дати спільного подружнього життя. Одні їде на Мальдівські острови і далеко від усіх святкують і насолоджуються самотністю. Інші люблять галасливі та веселі компанії, коли всі радіють святу та вас вітають. Найголовніше, щоб ви мали настрій і ви знали, що прожиті разом подружні роки були щасливими.

Звичайно, не завжди ви напевно розуміли один одного і поступалися один одному в спірних питаннях. Але це називається притирання характеру. І коли характер вже притирається кілька років, а може навіть десятиліть, то ви помічаєте, що починаєте розуміти одне одного з півслова, а іноді й без слів, лише з одного погляду. Так і в цьому щастя подружніх пар. А як приємно згадати фото в альбомі щороку прожитого вами подружнього життя. Більшість людей це усвідомлюють лише після того, як минуло багато років.

Нещодавно Катя Осадча та Юрій Горбунов розмістили у себе на сторінках в інстаграм добірку фото, де вони сфотографовані разом, коли відзначали річницю – 5 років подружнього життя. Вони виглядають дуже щасливими і чудово почуваються. У чудовій фізичній формі та в настрої. Як наголошую Юрій Горбунов та Катя Осадча, для них ці прожиті 5 років подружнього життя як одна мить. Звичайно, улюблені часу не помічають і з них потрібно брати приклад. Є звичайно, що їм згадати за ці 5 років спільного життя!

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.