(Фото) Старша донька Олі Полякової за її провокаційну фотосесію нарвалася на критику шанувальників

Цей вульгарний жест дуже не сподобався її передплатникам. Деякі шанувальники прийняли цей жест у свій бік і сказали, що Марія ставиться до них неповажно. Треба бути скромнішим.

Старша донька Марія Олі Полякова нещодавно розмістила у соціальних мережах провокаційну та скандальну фотосесію. Після того її передплатники та шанувальники розкритикували Марію.
На одному з кадрів вона показує грубий жест, класифікований як неповажне ставлення до аудиторії.

Марія коли розмістила ці фотографії в інстаграмі задала питання своїм шанувальникам і запитала, яка з фотографій найбільше їм сподобалася. Марія сфотографувалася у чорному піджаку класичного стилю, також вона була одягнена у білу сорочку та екстремально коротку спідницю.

Імідж Марії був доповнений чорною краваткою, дивною зачіскою та яскравим макіяжем з акцентом на очі. Дочка Олі Полякової зробила фото на червоному тлі, дивлячись на камеру. Але найпровокаційнішим знімком, за який її розкритикували шанувальники, був знімок, де Марія дівчина лягла на сходи і показала грубий жест.

Цей вульгарний жест дуже не сподобався її передплатникам. Деякі шанувальники прийняли цей жест у свій бік і сказали, що Марія ставиться до них неповажно. Треба бути скромнішим.

Зазначалося, що й раніше Марія Полякова допускала недоречні витівки у соцмережах. За нею раніше були помічені грубі висловлювання під своїми фото.

Для інформації: Маша Полякова – старша дочка співачки Олі Полякової. Активно веде свій блог у Instagram та TikTok. Є вокалісткою рок-гурту, в якому співає із друзями.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.