(Фото) Сині брови дружини Дмитра Комарова Олександри Кучеренко здивували шанувальників

Шкіряним вбранням та синіми бровами здивувала публіку дружина Дмитра Комарова, ведучого шоу "Світ навиворіт" Олександра Кучеренка.

Представник шоубізнесу має бути індивідуальним. Таким чином, можна виділитися. До того ж необхідно мати струнку фігуру, гарну зовнішність і звичайно стильно одягатися. А якщо ви ще маєте і талант, то успіх забезпечений!

Шкіряним вбранням та синіми бровами здивувала публіку дружина Дмитра Комарова, ведучого шоу “Світ навиворіт” Олександра Кучеренка.

""

Олександра також є відомою журналісткою телеведучою на каналі ICTV. Кучеренко постала на своїй сторінці в Інстаграмі у стильному образі. На закритті модного показу вона продефілювала у незвичайній шкіряній сукні та високих чоботях. Також варто відзначити, що у провідної брови синього кольору. “Згадую юність, закриваю показ на ювілейному UFW. Fashion – сині брови”, – сказала Олександра.

Олександра Кучеренка

Зауважимо, що Олександра Кучеренка красуня з довгим пишним темно русявим волоссям. У своїй сторіс вона розповіла, як їй вдалося врятувати своє волосся.
Як стверджує їхня володарка, вона завжди мала довге волосся і ніколи не виявляла бажання змінити відтінок волосся. Попри хорошу генетику, на модельних знімання та телепроєктах волосся сильно зіпсувалося, адже про термобезпеку тоді ніхто не згадував.

Після того як Олександра стала міс, їй знадобилося років зо два для того, щоб повернути зіпсованому волоссю здоровий блиск і довжину. Тепер вона не шкодує часу та грошей на зволожувальні маски, щомісячні салонні процедури. Восени купує комплекс вітамінів, щоб підтримати красу волосся зсередини.
Насамкінець, Олександра побажала всім залишатися красивими та волохатими.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.