(Фото) Надя Дорофєєва прикрила тіло тільки спереду і кинула всіх у захват: “Давайте скинемось на одяг Дюймовочці”.

Після того, як Надя Дорофєєва розмістила вказану фотографію у соціальних мережах, вона набрала понад 75 000 лайків.

Багато представників шоубізнесу розміщують у соціальних мережах свої фотографії та відео. Адже їхні шанувальники чекають на інформацію про своїх кумирів. А чим зірки можуть потішити? Ну, звичайно своїм вбранням або практично відсутністю такого.

Деяким зіркам це дуже пасує, у яких прекрасна фігура та симпатична зовнішність. Потрібно лише трохи додати інтриги та всі шанувальники губляться у здогадах і домислюватимуть через свою уяву, що приховує вбрання.

Нещодавно Надя Дорофєєва порадувала своїх шанувальників та дуже здивувала глядачів. Вона розмістила на своїй сторінці в інстаграмі фотографію, на якій дуже провокаційно позувала в цікавому вбранні. Вбрання прикривало її тіло тільки спереду і давало волю уяві.

Надя Дорофєєва на фото сфотографувала у профіль, вона нахилила голову. Наді Дорофєєвій зараз 31 рік. Це фото вона присвятила презентації нового треку Raznotsvetna.
Після того, як Надя Дорофєєва розмістила вказану фотографію у соціальних мережах, вона набрала понад 75 000 лайків.

Деякі її шанувальники написали, що це дуже еротично. Інші жартома чи як, написали, що треба людям скинутися на одяг Дюймовочці. Деякі оцінили жіночність фігури та вбрання Наді Дорофєєвої.

Для інформації: Надя Дорофєєва – це ексучасниця українського гурту “Час та Скло”, де вона була з 2010 по 2020 роки. Виступала Надя Дорофєєва з Олексієм Завгороднім (Позитив).
З 2020 року Надія Дорофєєва презентувала 1 сольний відеокліп під псевдонімом “Dorofeeva”.
Надя Дорофєєва одружена з музикантом Dantes – Володимир Гудков. Пара зіграла весілля у 2015 році. Дітей у подружжя немає.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.