(Відео) Руслана Писанка знепритомніла: виставу довелося скасувати та викликати “Швидку допомогу”

Граючи на сцені Будинку офіцерів Збройних Сил України у виставі "Потяг Одеса-мама", що відбулася 4 лютого Руслана Писанка - українська актриса і телеведуча раптово зомліла.

Деякі представники шоубізнесу працюють не покладаючи рук і навіть на шкоду своєму здоров’ю. Інші не знають, що вони чимось хворі і їм потрібно помилувати себе і працювати менше і не з такими навантаженнями. Хоча кожна людина індивідуальна і розраховує на свої сили. Проте відрядження, які часті у представників шоубізнесу, дають про себе знати. Зірки вимотуються, часто погано харчуються та недосипають. І коли сили закінчуються, це може викликати стресову ситуацію.

Трапляються випадки на сцені, коли зірці стає погано і концерт припиняють. І потрібен потім час, щоб людина змогла відновити свої сили та знову взяти участь у концертах. Як правило, лікарі рекомендують у таких випадках пройти діагностику і потім приймають рішення про терапію та тривалість курсу.

Руслана Писанка знепритомніла під час вистави: довелося викликати “Швидку”.
Про цей неприємний інцидент повідомило видання “Amazing Ukraine”. Граючи на сцені Будинку офіцерів Збройних Сил України у виставі “Потяг Одеса-мама”, що відбулася 4 лютого Руслана Писанка – українська актриса і телеведуча раптово зомліла.

На опублікованому відео знято, як Руслана танцює і раптом падає, знепритомнівши прямо на сцені театру, чим дуже налякала глядачів.

На допомогу до неї підбігли інші актори, котрі викликали їй карету швидкої допомоги. Одразу ж почалися пошуки лікаря у залі серед глядачів.
Що саме спровокувало непритомний стан ведучої, поки що невідомо. Про те, що сталося, і нинішнє самопочуття актриси чекають новин шанувальники актриси. Проте коментарів від колег та близьких Руслани поки що немає.

Про те, чи відбудуться інші заплановані на найближчі дати виступи, також поки не повідомлялося.

Раніше, в інтерв’ю каналу “1+1” Руслана розповіла, як їй вдається поєднувати професійне та особисте життя, залишаючись при цьому одним із найбільш популярних українських ведучих.
Нагадаємо, що чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона одружена з 2012-го року.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.