(Фото) Алла Пугачова покрасувалася в димчастій шубі та заячому хутрі та викликала захоплення у шанувальників

Ця зима в підмосковному селі Грязі видалася в міру холодної та снігової, дозволяючи 72-річній Примадонні постійно змінювати вбрання і красуватися, кутаючись у розкішні хутра.

Кожна людина хоче виглядати респектабельно. Одні люблять брендові речі, інші віддають перевагу практичності в нарядах. Це стосується простих людей. А як одягаються та обирають вбрання на концерти та на вихід у повсякденне життя чи вдома представники шоубізнесу?

Так, зіркам про це треба думати наперед, адже вони хочуть мати чудовий вигляд на сцені та радувати своїх шанувальників. Вдома представники шоубізнесу не морочаться і ходять у чому їм зручно та комфортно. Звичайно ще на вибір одягу впливає пора року. Одна справа літо, а зовсім інша – це холодна зима. На вбрання потрібно більше грошей витратити. Хоча є зірки, які можуть собі дозволити практично будь-який одяг. Однак, щоб сподобатися своїм шанувальникам, у людини повинен бути ще й тонкий смак до одягу. Алла Пугачова чудово знається на одязі, чим вона довела цієї зими.

Ця зима в підмосковному селі Грязі видалася в міру холодної та снігової, дозволяючи 72-річній Примадонні постійно змінювати вбрання і красуватися, кутаючись у розкішні хутра.
Макс Галкін, не втомлюється заповнювати фотографіями знаменитої дружини у своїх сторіс в Інстаграм, щоразу милуючись її новими образами та викликаючи захоплення у шанувальників Алли Борисівни: «Імператриця! Повний люкс», «Аллуся! Яка гарна собою», «Царська шубка, димчаста шубка освіжає і молодить», «Ну просто чарівність!», «Макс обдаровує хутром??», «Точно Снігуронька з казки», «Елітні шубки для Аллочки!», «Дорого-багато» ».

Алла Пугачова
Алла Пугачова

На одному з фото Пугачова в димчастій шубці милується хуртовиною на терасі замку, кутаючись у розкішні хутра. Для витончених ручок Аллусі дуже знадобилася б муфточка, тоді не потрібно було б їх ховати в рукава. Накинутий на голову каптур злегка прим’яв біляві локони співачки.
Біла шубка в підлогу із заячою шапкою-вушанкою стала ще одним яскравим чином Примадонни, яка виглядала як Снігуронька. Разом зі своїм Дідусем Морозом – шоуменом Максимом Галкіним вони милувалися новорічним феєрверком та салютом. Ці дві цибулі стали перлиною у зимовій колекції Алли Борисівни.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.