(Фото) У Руслани Писанки перелом ноги: вона не може рухатися і перебуває у лікарні

Наразі Руслана Писанка перебуває на стаціонарному лікуванні у київській державній лікарні, де лежить на витяжці.

Багато людей та шанувальників Руслани Писанки переживають за неї після того, як вона впала на сцені. Зараз усі хочуть знати у якому стані перебуває Руслана Писанка, її діагноз і як вона почувається.

Після того як Руслана Писанка впала прямо на сцені, всі думали, що вона знепритомніла і потім її забрала “швидка допомога”.

Зараз є коментарі Руслани Писанки про те, як вона почувається і чому так сталося.
Як розповіла Руслана Писанка, коли вона на сцені танцювала короткий танець, то впала. Це сталося тому, що вона була на підборах. Руслана Писанка здійснила необережний рух та впала.

Руслана Писанка думає, що у приміщенні театру було холодно, і її м’язи ще не були розігрітими. А можливо, Руслана Писанка оступилася. Факт залишається фактом – Руслана Писанка впала прямо на сцені. Добре, що викликали швидку допомогу і лікарі приїхали швидко.

Після діагностики лікарі констатували у Руслани Писанки перелом ноги, до того ж кістки були зміщені та потрібна операція.
Наразі Руслана Писанка перебуває на стаціонарному лікуванні у київській державній лікарні, де лежить на витяжці. Рухатися вона не може. Руслані Писанці дають знеболювальне. І вона багато спить, бо відчуває слабкість.

Руслана Писанка

Нещодавно у неї була висока температура і стрибки тиску. Щоправда, як каже сама Руслана Писанка, що зараз тиск прийшов у норму та температура впала. Це, напевно, все пов’язано зі стресом.
У соціальних мережах люди їй бажають швидко погладшати та міцного здоров’я. Інші шанувальники підтримують Руслану Писанку та пишуть, щоб вона не засмучувалася – таке з кожним може статися.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.