(Відео, Фото) Мерьєм Узерлі стрункими ніжками у ванній захопила шанувальників: “Хюррем таке тільки султану показувала”!

Мерьєм Узерлі стала популярною після того, як знялася в серіалі "Чудовий вік" і зіграла там роль Хюррем. Актриса досі хвилює уми її шанувальників. На її сторінках підписалось 7 000 000 людей.

Якщо актор чи акторка сподобалася глядачам, то це, як правило, надовго. Хоча інтерес може згасати, але не у випадку із чарівною Мер’єм Узерлі.

Таке враження, що глядачі та її шанувальники та не розлучалися з нею після того, як подивилися “Чудовий вік”. Після перегляду кожної серії люди з нетерпінням чекали на продовження серіалу. Деякі не починали домашніх справ, поки не подивляться чергову серію. Так їх захоплював фільм. І найцікавіше, що цей серіал був цікавим для всіх поколінь, незалежно від віку, країни та національності.

Мерьєм Узерлі, яка є талановитою актрисою та зіркою серіалу “Чудовий вік”, завела шанувальників, кокетливо показавши їм стрункі ніжки у ванній. Там вона позувала у білому халаті. Напевно, тільки султан бачив такі ніжки Хюррем.

Мер’єм Узерлі

Мерьєм Узерлі стала популярною після того, як знялася в серіалі “Чудовий вік” і зіграла там роль Хюррем. Актриса досі хвилює уми її шанувальників. На її сторінках підписалось 7 000 000 людей. І всі вони з цікавістю та нетерпінням чекають на нові фото та відео. Як відзначають шанувальники актриси, у неї чарівна усмішка і вона зачаровує.

Нижче Мерьєм Узерлі розмістила фото, де вона у своєму мікроблозі у ванній кімнаті сидить на краю ванни та кокетливо показала свої стрункі ніжки. Передплатники були вражені.

Свої компліменти шанувальники пишуть багатьма мовами світу. І звичайно, практично всі хочуть бачити її в нових фільмах і серіалах.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.