(Фото) Як виглядає Ганна Семенович після операції: відкачала жир із підборіддя та рук

Після операції Ганна Семенович із вдячністю відгукнулася про лікарів, які проводили їй операцію. Тепер їй необхідно відновити здоров'я та повернутися до роботи.

Ганна Семенович дійшла висновку, що займаючись спортом привести свою фігуру в нормальний вигляд – це довго та нудно. Тому вона вирішила вдатися до послуг пластичного хірурга. І вона вирішила діяти.

Анна Семенович готується до операції

Раніше Ганна Семенович говорила, що звернеться до пластичного хірурга, якщо буде в цьому потреба. Зірка вирішила, що немає потреби вимотувати себе дієтами та фізичними вправами, потрібно просто прийти до лікаря на операцію. Ганна Семенович зважилася на пластичну операцію, щоб позбутися жиру на підборідді та руках.

Анна Семенович

Як розповіла Ганна Семенович, вона хоче виступити перед фанатами в ідеальній формі та зробити їм музичний подарунок.
Ганна Семенович зізналася, що їй хотілося б покращити свою фігуру в деяких місцях. Вона звернулася до професійного пластичного хірурга, який використовує сучасні технології під час операції. Як сказала Ганна Семенович у тих місцях, де вона збирається прибирати жир – це проблемні місця для жінок, всі залежності займаєтеся ви спортом чи ні.

Анна Семенович

Після операції Ганна Семенович із вдячністю відгукнулася про лікарів, які проводили їй операцію. Тепер їй необхідно відновити здоров’я та повернутися до роботи.

Анна Семенович з персоналом клініки

Для інформації: раніше Ганна Семенович вирішила зменшити груди та зменшила її. Тому що їй проблемно ходити із дев’ятим розміром грудей. У Анни Семенович нині п’ятий розмір грудей.

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.