Яким був Сергій Звєрєв до зміни зовнішності

Мало хто пам'ятає, яким був Сергій Звєрєв до зміни зовнішності, і що стало причиною таких різких змін.

Його називають одним з найбільш неоднозначних персонажів в російському шоу-бізнесі. Звєрєв любить епатувати і дивувати своєю зовнішністю, витівками і творчістю.

Він був відомим, як зірковий стиліст, але у результаті став і співаком, і актором, і ведучим, і просто скандальним шоуменом.

Сергію часто приписували нетрадиційну орієнтацію і романи з чоловіками. Але насправді, він мав аж 4 офіційні шлюби. Правда, кожен з них тривав менше трьох років. Крім цього, Звєрєв мав багато романів з відомими особистостями.

У 2010 році він зустрічався з Іриною Білик і навіть записав з нею спільну пісню “Дві рідні душі”.

Сергей Зверев с Ириной Билык
Сергій Звєрєв з Іриною Білик

Але фанати і журналісти найчастіше обговорюють зовнішність шоумена. Його включають в усі рейтинги невдалих пластик і іноді відверто насміхаються над тим, що зробила зі Звєрєвим пластична хірургія. Але мало хто знає, що це були вимушені заходи.

У 1995 році Сергій потрапив у страшну автомобільну аварію, в якій отримав різні травми. Саме через це йому довелося вдатися до пластичної хірургії. На операційному столі лікарі буквально по шматочках збирали нове обличчя шоумена. Щоб приховувати шрами, Звєрєв почав активно користуватися макіяжем. Але варто відзначити, що саме після зміни зовнішності він став більш популярним.

Сергей Зверев до и после
Сергій Звєрєв: до і після

У 80-х роках він відслужив в армії, де був заступником командира взводу і навіть дослужився до звання старшого сержанта.

Зверев в армии и сейчас
Звєрєв в армії і зараз

У місті Усть-Каменогірськ він навчався в ПТУ на стиліста, перукаря і візажиста. Ще з першого курсу Звєрєв почав брати участь у різних конкурсах серед своїх колег. Саме на одному з таких він познайомився з дизайнером Долорес Кондрашовою.

Жінка була старша за Сергія на 30 років. Не дивлячись на це, вони стали коханцями. Саме Кондрашова перевезла Звєрєва в Москву і допомогла знайти перших багатих і знаменитих клієнток. Але через якийсь час Звєрєв і сам став багатим і знаменитим.

Сергей Зверев с Долорес Кондрашовой
Сергій Звєрєв з Долорес Кондрашовою

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.