(Фото) Як виглядала дружина Дмитра Комарова – Олександра Кучеренко до популярності

Фото знято взимку, вона сидить у парку на лавочці у теплому одязі та шапці. Чарівна усмішка не сходить з обличчя Олександри Кучеренко.

Багатьом шанувальникам Олександри Кучеренко хотілося б знати, як вона виглядала до того, як стати популярною. Проте Олександра Кучеренка не любить ділитися своїми архівними фотографіями. Але в соціальну мережу нещодавно потрапили її фото, коли Олександра Кучеренко ще не була популярною. Це Олександра Кучеренко вирішила розмістити ностальгійні фотографії.

На фото видно, як Олександра Кучеренко виглядала в юності.
Багато представників шоубізнесу люблять розміщувати свої фотографії та відео у соціальних мережах. Так, наприклад, Злата Огневич, Настя Каменських та Анастасія Волочкова часто розміщують свої фото на своїх сторінках в інстаграм.

А дружина Дмитра Комарова не любить афішувати своє життя.

Олександра Кучеренка та Дмитро Комаров

І її шанувальники не завжди можуть побачити її у соціальних мережах. Проте нещодавно Олександра Кучеренко згадала шкільні роки. Так і з’явилося це фото в інстаграмі. На фотографії Олександра Кучеренка 17 років.
Фото знято взимку, вона сидить у парку на лавочці у теплому одязі та шапці. Чарівна усмішка не сходить з обличчя Олександри Кучеренко. І найголовніше у неї немає косметики на обличчі та Олександра має чудовий вигляд і привабливо посміхається на камеру.

Олександра Кучеренка

Це вона в останньому класі школи. Тоді мрія Олександри Кучеренко була такою: поїхати до Києва вивчитися та працювати на телебаченні.
Після того, як Олександра Кучеренко розмістила це фото у соціальних мережах, шанувальники закидали її компліментами. Вони захоплювалися її красою та чарівністю.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.