Максим Галкін розповів, чого не можна робити у шлюбі з Аллою Пугачовою

Як констатував Максим Галкін, вони сплачують величезну суму за комунальні послуги. Наскільки величезну, Максим Галкін не уточнив. Проте дуже багато.

Засоби масової інформації, а також шанувальники Алли Пугачової Максима Галкіна завжди цікавляться життям та побутом цієї сім’ї. Їм все цікаво, як вони спілкуються, що їдять на сніданок, як виховують своїх чарівних діток Лізу та Гаррі.

І ще багато чого іншого. Багато їхніх шанувальників ставлять запитання Максиму Галкіну, оскільки він більше відповідає у соцмережах на запитання, ніж Алла Пугачова. І Максим Галкін із задоволенням відповідає. Він також розміщує постійно фото та відео зі своїми дітьми.

На дружині не можна заощаджувати!

Так недавно Максим Галкін, відповідаючи на різні питання від шанувальників, відповів ще на одне цікаве запитання. Йому поставили запитання: “Чи можна заощаджувати на дружині?” На що була негативна відповідь. Максим Галкін, сказав, що не можна заощаджувати на дружині – це гріх! І це правда, як можна економити на коханій людині.
Також Максим Галкін розповів, що вони із сім’єю проживають у селі Грязь. Вона знаходиться неподалік Москви. У їхньому будинку 2 300 кв.м., і поряд велика територія, що відноситься до будинку. Все це вимагає багато грошей і значних зусиль для догляду.

Як констатував Максим Галкін, вони сплачують величезну суму за комунальні послуги. Наскільки величезну, Максим Галкін не уточнив. Проте дуже багато. За всім стежить Максим Галкін, він знає, скільки потрібно платити за газ, електрику тощо.

Також Максим Галкін розповів, що настільною книгою Алли Пугачової є двотомник спогадів живописця 19-го століття Костянтина Коровіна про сучасників. Додатково примадонна любить читати роман Жаклін Сьюзанн “Долина ляльок” про акторів Голлівуду.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.