(Відео) Оля Полякова пішла в танець на шоу “Голос країни” і ногою натиснула червону кнопку

Деякі її шанувальники зраділи такій витівці Олі Полякової, інші засуджують. Це відео переглянули понад 40 000 людей.

Оля Полякова, яка є талановитою та відомою українською співачкою, також стала наставницею на шоу “Голос країни” разом із Надією Дорофєєвою, Святославом Вакарчуком та Потапом.

Кожен із наставників має обрати до своєї команди претендентів, які їм сподобалися при сліпому прослуховуванні.
Це складний процес і головне для кожного не помилитися та вибрати собі виконавця, який переможе у проєкті.

Коли вийшов і почав співати черговий претендент у команду, то почувши, як він співає Оля Полякова, не втрималася і почала танцювати. Відео дивіться наприкінці статті.

Оля Полякова

Її танець дуже здивував шанувальників та глядачів шоу. І потім Оля Полякова натиснула червону кнопку. Це було щось! Після того як цей танець Олі Полякової опублікували у соціальній мережі, то з’явилися коментарі. Причому різного напряму.

Деякі її шанувальники зраділи такій витівці Олі Полякової, інші засуджують. Це відео переглянули понад 40 000 людей. Багатьом людям не сподобалося як повелася Оля Полякова на прослуховуванні. Вони багато разів переглядали це відео та відписалися, що немає стриманості в Олі Полякової, культура відсутня. Невже так має поводитися тренер шоу?, – Задавали вони питання. Інші написали, що в Олі Полякової з головою не гаразд.

А як ви вважаєте? Чи може собі дозволити таку поведінку на проєкті Оля Полякова? Чи треба бути скромнішим? Можливо, таким чином Оля Полякова захотіла виділитися.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!