(Фото) Стрункі ніжки Тіни Кароль у піжамі без білизни привели у захват шанувальників!

Співачка зробила фото перед дзеркалом. Вона одягла міні шорти та майку на тонких бретельках. Це те вбрання, в якому вона ходить удома.

Тіна Кароль, яка є талановитою та красивою співачкою, часто розміщує на своїй сторінці в інстаграм фото та відео про своє життя. Причому не лише на сцені, а й у побуті.

Нещодавно Тіна Кароль розмістила у соціальній мережі пікантне фото. Хоча Тіна Кароль вже обіймає значну посаду в універі М. Поплавського, вона щиро відвертається з шанувальниками та розміщує фото та відео, де співачка постає перед ними у повсякденному житті. Більше реальних фото, на сцені фанати її вже багато разів бачили та тому хочеться знати як виглядає Тіна Кароль у домашніх умовах.

Тому коли Тіна Кароль розмістила у соціальних мережах фото, де вона у спокусливому вигляді, то шанувальники оцінили цю фотографію та написали пости, в яких вони захоплюються Тіною Кароль та її фігурою. Усі знають, що Тіна Кароль слідкує за своєю фігурою. Веде здоровий спосіб життя, займається спортом та дотримується дієтичного харчування. Результатом стала її бездоганна постать і природно красиві ніжки.

Співачка зробила фото перед дзеркалом. Вона одягла міні шорти та майку на тонких бретельках. Це те вбрання, в якому вона ходить удома. Шанувальники не забули залишити свої коментарі у соціальній мережі. Вони відзначили, що Тіна Кароль, як завжди, має чудовий вигляд. Багато хто побажав, щоб співачка й надалі розміщувала подібний план фото та радувала їх.

Тіна Кароль

А вам як – сподобалася фото Тіни Кароль? Якщо так, чи ні – напишіть у коментарях у Фейсбуці Однієї Хвилини.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.