Іво Бобул, Павло Зібров та Ніна Матвієнко: яка у них пенсія?

Знаменитості, які зробили великий внесок у культуру та розвиток України, набувають практично таких же пенсійних виплат, як і прості пенсіонери нашої країни.

Існує думка, що у народних артистів високі пенсії, які їм платить держава. Це питання цікавить не лише звичайних пенсіонерів у нашій країні, а й просто їхніх шанувальників.

Як з’ясували засоби масової інформації, українські артисти, які є знаменитостями та зробили великий внесок у культуру та розвиток України, отримують практично такі самі пенсійні виплати, як і прості пенсіонери нашої країни.
Те, що вони мають народні звання, славу та впізнаваність, не дають їм додаткових дивідендів від держави.
Як виявилось, ні народні звання, ні повсюдна впізнаваність і слава не принесли зіркам естради додаткових заохочень від держави.

Павло Зібров

Павло Зібров

Він є одним із яскравих зірок шоубізнесу. І понад тридцять років радує глядачів та його шанувальників піснями.
Як розповів засобам масової інформації Павло Зібров, він отримує з урахуванням стажу роботи – 5 740 гривень. Ця сума допомагає співаку фінансово жити стабільно.

Ніна Матвієнко

Вона у шоубізнесі, хоч раніше він так не називався, вже сорок два роки. Плюс у цей термін входить навчання та заводська робота. А загальний стаж Ніни Матвієнко – 45 років.
Як констатувала Ніна Матвієнко, у неї була дуже велика заробітна плата. Якщо перерахувати в долари США, це прирівнюється до двох тисяч доларів. Хоча цю заробітну плату їй призначили вже безпосередньо перед виходом на пенсію. Потім вона почала отримувати пенсію – 4 000 гривень. Після того як експрезидент України привласнив Ніні Матвієнко Героя України, вона почала отримувати ще додатково до пенсії, згідно зі ставкою, за звання.

Іво Бобул

Артист уже у шоубізнесі практично сорок років. Іво Бобул радує глядачів і його шанувальників піснями протягом усіх років.
Як розповів артист, йому бракує своєї пенсії для задоволення власних потреб. Отримує він співом 6 000 гривень. Але ця сума допомагає йому у сімейному бюджеті, — констатує артист.

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!