(Фото) Ольга Сумська показала рідкісне фото 1977 року із сестрою Наталією

Раніше Наталя у засобах масової інформації говорила, що дізнається про сестру лише із соціальних мереж. Сама Наталя не любить розміщувати інформацію та особливо фотографії про себе у соцмережах.

Багато шанувальників Ольги Сумської, та й просто звичайних людей цікавить як спілкуються між собою сестри Ольга та Наталя.

Ольга Сумська часто ділиться своїми архівними фотографіями із сімейного альбому. Так нещодавно артистка розмістила у соціальних мережах рідкісне фото зі своєю сестрою Наталею. Довгий час Ольга Сумська не публікувала фотографії зі своєю сестрою.

Річ у тому, що в засобах масової інформації мусуються різні чутки про непрості стосунки Ольги Сумської з сестрою Наталією. Проте сама Ольга Сумська все заперечує та констатує, що вони із сестрою продовжують спілкуватися. Тому на підтвердження цього Ольга Сумська знайшла у сімейному альбомі раритетне фото, де вони у далекому 1977 році разом із Наталею. І цю фотографію вона розмістила на своїй сторінці інстаграм. На цій фотографії Ользі Сумській 11 років, а її сестрі 21 рік.

Сестри: Ольга Сумська та Наталія

Для інформації: раніше Наталя у засобах масової інформації говорила, що дізнається про сестру лише із соціальних мереж. Сама Наталя не любить розміщувати інформацію та особливо фотографії про себе у соцмережах. Наталя критично ставиться до виставляння Ольгою напоказ її – Ольги життя.

Наталія вважається більш закритою і не любить афішувати своє життя у засобах масової інформації, як це робить Ольга Сумська.
Раніше Ольга Сумська розповіла у засобах масової інформації про свої стосунки з донькою, яка проживає в Російській Федерації.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.