(Підбірка фото) Максим Галкін з радістю та сумом поскаржився: ростуть дітки – чарівниці Ліза та Гаррі!

Максим Галкін пам'ятає про швидкоплинність часу. Він постійно фотографує та знімає на відео своїх чарівних дітей Лізу та Гаррі.

Діти ростуть швидко. Хоча й кажуть, що чужі діти ростуть швидше, але свої дітки теж швидко зростають. Не встигнеш озирнутися і раптом помічаєш, що дитина, яка щойно сказала мама вже робить перші кроки.

А потім з подивом виявляєш, що він уже пішов у перший клас і ввечері з ним треба вивчати уроки. Час швидкоплинний. Потрібно не пропускати такі моменти у житті, що стосуються дітей. Є звичайно фото і відео, на яких можна зупинити час і потім через кілька років або навіть десятиліть побачити які були ваші діти в дитячому віці. Ловіть радісні моменти в житті ваших дітей і запам’ятовуйте їх.

Максим Галкін пам’ятає про швидкоплинність часу. Він постійно фотографує та знімає на відео своїх чарівних дітей Лізу та Гаррі. Він знімає їхні веселі витівки, пісні та віршики, які вони розповідають та радують батьків. Особливо у святкові дні Максим Галкін робить багато фото та знімає відео. Потім розміщує на своїй сторінці в інстаграм на радість шанувальників і просто пересічних людей.

Так недавно Максим Галкін розмістив у соціальній мережі кілька чудових фотографій. На них він констатує з сумом та радістю одночасно, що діти швидко ростуть. Подивіться ці фото та порадійте за зіркового тата Максима Галкіна та примадонну Аллу Пугачову.

Подивилися фотографії Лізи та Гаррі? Щоправда, дуже підросли діти?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.