Сніжана Бабкіна, Ольга Горбачова, Ніна Матвієнко: зірки, які вибачили зради коханої людини

Розрив із коханою людиною та її зрада сильно психологічно впливає на відносини зірок. Як правило, коли дізнаються про зраду, то люди розлучаються. Але є й зірки, які всупереч зраді зберегли сім'ю.

Не завжди життя людей із шоубізнесу щасливе та безтурботне.
Представлена у засобах масової інформації гарна картинка їхнього життя, який завжди відповідає реальності. Особливо це стосується їхнього особистого життя. Так розрив із коханою людиною та її зрада сильно психологічно впливає на відносини зірок. Як правило, коли дізнаються про зраду, то люди розлучаються. Але є й зірки, які всупереч зраді зберегли сім’ю.

Сніжана Бабкіна

Сніжана та Сергій Бабкіни

Дружина українського співака Сергія Бабкіна вибачила чоловікові за зради. А їх у нього було понад сотню. Як пишуть засоби масової інформації у Сергія Бабкіна, було заведено, що після концерту він випивав, а потім вступав в інтимні стосунки з іншою жінкою – не дружиною. Оплачував послуги жінок легкої поведінки Сергій Бабкін від 50 до 500 доларів за годину. Найцікавіше, що його дружина не застала чоловіка разом з іншою жінкою, їй наснився сон. Після цього Сергій Бабкін на колінах вимолював вибачення у дружини. Але Сніжана зібрала валізи та пішла. Проте їй згодом здалася містична істота, яка стояла в неї за спиною і сказала, що не варто поривати зв’язок із чоловіком. Вона вибачила Сергію. Після цього Сергій Бабкін кардинально змінив своє життя.

Ольга Горбачова

Ольга Горбачова та Юрій Нікітін

Ольга Горбачова та Юрій Нікітін розлучилися, після того, як чоловік їй зрадив. Вони прожили 2 роки нарізно.
Випробовували та стосунки зіркового подружжя Ольги Горбачової та Юрія Нікітіна. Говорили, що Ольга навіть хотіла накласти на себе руки. Але після Юрій пішов від іншої жінки та повернувся до Ольги, що вибачила його. Нині вони щасливі у шлюбі.

Ніна Матвієнко

Ніна Матвієнко та Петро Гончар

Ніна Матвієнко також пережила зраду чоловіка. Після того, як вони разом прожили 50 років, її чоловік все ж таки схопився в гречку! Ніна Матвієнко поставила йому умову, якщо таке повториться, то вона його вижене з дому. Подружжя врятувало шлюб.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.