(Фото, відео) З’явилося фото із бойфрендом Дар’ї Петрожицької: хто ж він?

Новий обранець Дарії Петрожицької з'явився з 2021 року. Прізвище його Дарина не каже. Відомо тільки, що хлопець трохи молодший за неї та не працює в кіно індустрії.

Дарія Петрожицька, розповіла у засобах масової інформації про свого нового хлопця. Вона раніше вмовила Катю Осадчу не фотографувати її бойфренда та не знімати про них відео. Проте та не втрималася і таки зняла. Зняли тишком-нишком.

Дарина та її хлопець

Як сказала сама Дарія Петрожицька, вона іноді хоче показати свого коханого і навіть поділитися фотографією його в Інстаграмі, але щось її зупиняє. Дарина Петрожицька не хоче афішувати їхні стосунки, тим більше виставляти на показ хлопця. Напевно боїться, що можуть злі чи заздрісні погляди наврочити їхні стосунки. І тому Дарія Петрожицька не хоче нікому показувати його та не розповідати нічого про нього.

Дар’я та Олексій

Далі Дарія Петрожицька повідомила, що її хлопець не ображається, що його вона нікому не вказує. Вона йому все пояснила, чому не хоче афішувати їхні стосунки. Вона навіть пояснила, що його вже давно по телевізору показували. Вона мала на увазі сюжет програми “Світське життя”.

Для інформації: після того, як Дарія Петрожицька зіграла роль Лізи в серіалі “Папік”, вона стала відома та популярна. Вона раніше була одружена з однокурсником Олексієм Петрожицьким.
Пара втратила дитину, коли Дар’ї Петрожицькій було 20 років. Через 5 років вони розлучилися.

Новий обранець Дарії Петрожицької з’явився з 2021 року. Прізвище його Дарина не каже. Відомо тільки, що хлопець трохи молодший за неї та не працює в кіно індустрії.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.