(Підбірка фото) Юлія Мендель, колишня прес-секретар Володимира Зеленського вперше показала коханого

У своїй посаді нещодавно Юлія Мендель написала: "Make Love, Not War Закохаюсь у тебе щодня. Ми у Києві. Віримо у Мир та Любов!"

Представники шоубізнесу знають, що талановиті та популярні зірки ще тривалий час цікавлять глядачів та їхніх шанувальників після того, як припинили свій виступ на сцені.

Коли ж люди залишають політику, то, як правило, до них інтерес слабшає, а іноді про них взагалі забувають. Однак у випадку з Юлією Мендель усе зовсім не так.

Здавалося, всі про неї забули та інформація про Юлію Мендель практично не з’являлася в ЗМІ. Інтерес до її особи зник, тим більше, що сама Юлія Мендель у соціальних мережах сильно не висвітлювала своє особисте життя

Чимало людей в Україні цікавило питання, хто обранець колишнього прессекретаря президента України Володимира Зеленського. У засобах масової інформації просочувалися чутки, що серце у Юлії Мендель вже зайняте. Однак, хто цей чоловік і як він виглядає, ніхто не знав. Інтерес підігрівався ЗМІ та шанувальниками Юлії Мендель. Люди хотіли дізнатися, кого вона вибрала. Інтрига наростала.

Тривалий час експрессекретар Володимира Зеленського не показувала своєї коханої людини. І ось недавно вона вирішила розкрити секрет, хто він. Вона стала приховувати ім’я коханого. Нещодавно Юлія Мендель розмістила на своїй сторінці інстаграм кілька зворушливих фотографій на день закоханих.

Чутки про те, що у Юлії Мендель з’явився юнак, лунали у засобах масової інформації ще рік тому. Юлія Мендель розміщувала фотографії своєї коханої людини таким чином, що не було видно її обличчя. Це Юлія Мендель пояснила, що вони з її коханим із різних політичних сил. Нині все прояснилося. Юлія Мендель обрала 36-річного політика Павла Кухту.

Що відомо про обранця Юлії Мендель?

Як виявилося, Павло Кухта пробував балотуватися до Верховної Ради України у 2019 році від партії “Голос”, проте потім він відмовився від реєстрації. А тим часом Юлія Мендель уже стала прессекретар Володимира Зеленського.
Тривалий час Павло Кухта був програмним директором партії “Голос”.

Згодом наприкінці 2019 року Павло Кухта став першим заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Проте він залишив цю посаду у 2020 році. Наразі Павло Кухта обіймає посаду керівника з політичних питань KSE.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.