(Підбірка фото) Леся Нікітюк своїм аутфітом викликала захоплення шанувальників: чарівно виглядає!

На своїй сторінці в інстаграм Леся Нікітюк розмістила фото, де вона своїм вбранням наголошує на довгих і красивих ніжках.

Представники шоубізнесу після концертів та виступів у різних шоу люблять відпочити. Як правило, вони їдуть у теплі краї та проводять там деякий час, щоб відновити сили. Щоправда, деякі воліють лижні курорти в Альпах, Карпатах або Фінляндії.

Іноді з ними там трапляються курйозні історії. Так, наприклад, коли Камалія з сім’єю відпочивала у Фінляндії, то потрапила в незвичну ситуацію. Коли вони вже хотіли їхати з готелю, то не змогли відчинити двері. Вони були заблоковані. На дзвінки Камалії співробітники готелю не відгукувалися. Тому Камалії із сім’єю довелося залишити апартаменти через балкон. Добре, що їхній номер був на першому поверсі.

А Леся Нікітюк любить відпочивати у теплих країнах. Так недавно вона розмістила кілька фотографій зі свого відпочинку у Таїланді.
Як правило, відпочивальники до Таїланду на відпочинок беруть трохи речей. Адже там тепло та досить легкого одягу. Проте Леся Нікітюк взяла із собою кілька нарядів на вихід. На пляж одне, а на вечір – це зовсім інше.

На своїй сторінці в інстаграм Леся Нікітюк розмістила фото, де вона своїм вбранням наголошує на довгих і красивих ніжках. Високі підбори, також візуально подовжать ноги. Після того, як Леся Нікітюк розмістила в соцмережі ці фотографії, її шанувальники захоплено відгукнулися про її фігуру та аутфіт. Вони написали, що Леся Нікітюк, як завжди, має чудовий вигляд. У неї струнка фігура та чарівна посмішка.

А як вам нове вбрання Лесі Нікітюк?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.