(Підбірка фото) Юрій Горбунов привітав із 5 річчям сина і зворушливо поцілував Катю Осадчу: “Спасибі тобі…”

Тривалий час Юрій Горбунов та Катя Осадча не показували обличчя свого сина. І тільки у 2022 році подружжя наважилося показати, як хлопчик виглядає. Іван 18 лютого 2022 року святкує свій п'ятий день народження.

Усі батьки з розчуленням святкують день народження своїх дітей. Як приємно дивитися, коли вони прокидаються і заглядають під подушку і дивляться, що їм подарували батьки. А яка радість у їхніх очах, коли ви вгадали, що хотів ваш син чи дочка. Потім настає урочистий момент – усі вітають іменинника.

Юрій Горбунов, який є відомим та талановитим телеведучим зі своєю дружиною виховують двох чарівних діток. Одному 18 лютого 2022 року виповнилося 5 років.

Юрій Горбунов та Катя Осадча одружилися у 2017 році. І у 2017 році у подружжя народився син. Вони його назвали Іваном.
Тривалий час Юрій Горбунов та Катя Осадча не показували обличчя свого сина. І лише у 2022 році подружжя наважилося показати, як хлопчик виглядає. Іван 18 лютого 2022 року святкує свій п’ятий день народження. Юрій Горбунов на радостях опублікував на своїй сторінці інстаграм фотографії, де він вітає сина.

Як швидко зростають діти. Начебто тільки вчора малюк голосно повідомив, що з’явився на світ, а сьогодні вже командує татом та мамою. Також Юрій Горбунов подякував Каті Осадчій, що вона йому подарувала такого гарного сина Івасика. Він побажав усім здоров’я та мирного неба.

Для інформації: у 2021 році у Юрія Горбунова та Каті Осадчої народився другий син. Це теж їхня спільна дитина. Катя Осадча має сина Іллю Поліщука від першого шлюбу. Йому вже 19 років.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.