(Відео, Фото) Аліна Гросу у гарній прозорій сукні вразила шанувальників та привела їх у захват!

Аліна Гросу, виступаючи на концерті, порадувала глядачів незвичайно гарним вбранням. Напівпрозорий верх сукні, прикрашений незвичайним квітковим орнаментом, дуже їй личить.

Перед виступом на сцені всі артисти готуються та намагаються підібрати відповідне вбрання. Багатьом це вдається і зірки тішать публіку. Особливо у захваті від цього їхні шанувальники. Адже коли їхні кумири виходять на сцену в чомусь новому, то, природно, це привертає увагу. Аутфіт – перш за все! Звичайно талант – це головне та ще харизма з якою зірка виконує пісню, також впливає на її сприйняття.

Так недавно Аліна Гросу, виступаючи на концерті, порадувала глядачів незвичайно гарним вбранням. Напівпрозорий верх сукні, прикрашений незвичайним квітковим орнаментом, дуже їй личить.
Як написала сама Аліна Гросу та її шанувальники вона у цьому вбранні виглядає неперевершено!

Аліна Гросу сказала слова подяки, тим хто її підтримує: “Я дуже вдячна @poplavskiy_michail за підтримку з першого дня нашого знайомства (2 свайп), а це вже цілих 22 роки, дякую, що підтримуєте україномовну музику, що надихаєте її створювати, що вирощує нові таланти і знаходитесь всі ці роки, справжні артисти саме ті, чия зірка загорілася і не гасне багато років, дякую вам.
А також дякую @bilyk_iryna за свої перші україномовні пісні, вони стали моїм квитком у цей творчий світ.
І дякую @feyabridal за те, що у вашому вбранні я завжди виглядаю неперевершено”

А вам сподобалося вбрання Аліни Гросу?

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.