(Фото) Анастасія Волочкова показала справжню особу: органічно не перетравлює дітей

Через те, що балерина не може спілкуватися з дітьми, вона обірвала зв'язок із дочкою Аріадною. Тому Аріадна понад вісім років не живе з матір'ю.

Відносини дітей та батьків іноді бувають складними та навіть неоднозначними. Це вічне питання. Іноді діти конфліктують із батьками з приводу та без приводу. Щасливі ті батьки, які мають нормальні та душевні стосунки зі своїми дітьми. Такі стосунки треба берегти.

У представників шоубізнесу також все неоднозначно у питанні стосунки з дітьми.

Дочці балерини Анастасії Волочковій Аріадні цього року виповнюється 17 років.
Волочкова не приховує справжнього ставлення до дочки та не може її терпіти.
Про те, що органічно не перетравлює дітей, зірка Великого театру зізналася своєму ексбойфрендові Сергію Кузнєцову.

Нібито через те, що балерина не може спілкуватися з дітьми, вона обірвала зв’язок із дочкою Аріадною. Тому Аріадна понад вісім років не живе з матір’ю.
Кузнєцов дивується, як так можна кілька років жити без дитини та бути байдужою до цього, бо їй це не треба.

Анастасія Волочкова з дочкою

Він уражається, як можна робити численні дитячі спектаклі та мати таку сильну ворожість до молодого покоління. Коли Анастасія Волочкова спілкувалася із сином Сергія Кирилом, він відчував перегравання, але з чим це пов’язано, не розумів.
Зазначимо, що Анастасія Волочкова у лютому цього року розірвала нетривалий роман із Сергієм Кузнєцовим, які тривали близько місяця.
За версією Волочкової, причиною розриву стала меркантильність Кузнєцова, котрий наживався на її імені.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова та 44-річний лазник Сергій, у якого залишився син від минулих стосунків, зустрілися на святковому випуску програми “Одружімось”, що вийшла напередодні Нового року.

Хоча, Анастасія у шоу грала роль зіркової свахи, вона відкрито затіяла флірт із нареченим і пішла з програми разом із Сергієм.
Вони практично відразу ж поїхали відпочивати на Мальдіви, звідки тішили передплатників контентом повним гармонії та любові.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.