(Фото) Влад Яма показав красуню дружину в цікавому аутфіті: чи тільки в очі закохався танцюрист?

Влад Яма, як він сам сказав, закохався у свою майбутню дружину у вічі. Так, це правда очі у неї прекрасні, як і сама постать.

Усі жінки гарні. Негарних жінок немає. Для кожної знайдеться друга половинка. І кохання може спалахнути між двома людьми миттєво. Але скільки вона “горітиме” – це залежить тільки від них. І трохи від навколишніх і, напевно, від фінансового стану сім’ї.
Жінка може залучити хлопця своїм вбранням, фігурою чи зачіскою. Дехто приваблює другу половину своїм розумом.

Влад Яма, як він сам сказав, закохався у свою майбутню дружину у вічі. Так, це правда очі у неї прекрасні, як і сама постать. Про це ви можете судити з фото, яке Влад Яма розмістив на сторінці в інстаграм. Шикарна жінка! Це підтверджують усі шанувальники, коли побачили, як виглядає дружина Влада Ями.

Деякі хлопці люблять дівчат у стилі 50 років і кажуть: “Я сумую за життям у 50-х, що впадає у вічі, так це погляд, мені подобається бачити жінку, одягнуту в обтягуючі розфарбовані джинси, на високих підборах, у білій блузці без рукавів на гудзиках, з волоссям, зібраним у високий кінський хвіст, перев’язаний шарфом, у великій оправі, сонцезахисних окулярів, жакет у стилі Ейзенхауера, нафарбовані губи та жувальна гумка… або навіть вбратися для тематичної вечірки у спідницю з пуделями, . Ну, ви зрозуміли ідею. Кукі, дозволь мені позичити твою гребінець.

Але вони констатують, що дружина Влада Ями є привабливою жінкою в будь-якому вбранні, особливо на фото, яке нещодавно Влад Яма розмістив у соцмережах.

А як вам аутфіт дружини Влада Ями?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.