(Фото) Михайло Поплавський поцілував студентку Анну Трінчер у зону декольте: не хотів псувати її макіяж губ!

Аня спростувала такий висновок про поцілунок. Вона казала, що в погруддя Поплавський її не цілував, (нещодавно Аня зробила операцію зі збільшення грудей). Він мене поцілував у районі шиї та ключиць.

72-річний Михайло Поплавський був помічений, як він цілує у груди свою студентку Ганну Трінчер. Остання розмістила вказане фото на своїй сторінці в інстаграмі. Деякі користувачі соцмереж обурюються такою поведінкою ректора.

Але як кажуть: “Очі завжди залишаються молодими!”. Цей вислів дієвий завжди.

Хоча Ганна спростувала такий висновок про поцілунок. Вона казала, що в погруддя Поплавський її не цілував, (нещодавно Аня зробила операцію зі збільшення грудей). Він мене поцілував у районі шиї та ключиць. Це щоб не псувати макіяж. Це правильно, тому що макіяж робити довго і його просто зіпсувати поцілунком!

Поцілунок Поплавського

Пояснення: Поцілунки та що вони означають

Простий поцілунок викликає емоції кохання, турботи та захоплення. Кажуть, що це найінтимніший акт кохання, який викликає у вас непереборне почуття, як метелики в животі! Що найцікавіше, так це те, що поцілунки в різні частини тіла мають нове значення. Чи це інтенсивний поцілунок або швидкий поцілунок, це також багато говорить про ваші відносини. Тому ми представляємо вам різні типи поцілунків та їх значення.

В щоку

Це вказує на прихильність та близькість між двома людьми. Багато культурах поцілунок у щоку також є формою вітання «привіт». Легкий дотик ваших губ до щоки вашого партнера може миттєво скрасити його в похмурий день.

Поцілунок у лоб

Цей тип поцілунку показує безпеку та захоплення у відносинах. Якщо ваш партнер вирішив поцілувати вас у лоб, це може означати, що йому дуже комфортно з вами. Часто скоєний на початку відносин, поцілунок у лоб може бути однією з головних дій, яким займаються два партнери, щоб збільшити близькість і довіру між собою.

Поцілунок руки

Більшість із нас дізнаються про цей жест з попкультури, де принц завжди цілує руки дівчини. Ця культура насправді виникла у європейських країнах і насамперед сприймається як знак поваги. Це також означає, що партнер глибоко дбає про вас та зацікавлений у тому, щоб почати з вами стосунки.

Французький поцілунок

А ось і інтенсивна частина! Французький поцілунок – це інтенсивний та пристрасний поцілунок у губи. Це також включає багато мовної гри, яку поділяють два партнери, які глибоко захоплені або захоплені один одним. Цей поцілунок справді єдиний у своєму роді, тому що він змушує обох затамувати подих і бажати більшого.

Поцілунок у мочку вуха

Цей тип поцілунку може розбудити пристрасні та чуттєві форми кохання між вами та вашим партнером. Кажуть, що наші вуха є дуже ерогенною частиною тіла, яка реагує на найменший чуттєвий дотик. Якщо ваш партнер любить покусувати або грати навколо вашого вуха, він може швидко перетворити невинні поцілунки на якусь пристрасну дію між простирадлами.

Поцілунок в шию

Поцілунки в шию часто пов’язані із сексуальними натяками та намірами, оскільки вони досить чуттєві та хтиві. Поцілунок партнера у шию викличе сильні почуття, які здебільшого ведуть до сексу. Це також поширений жест прелюдії, який відбувається прямо перед інтимними стосунками. Поцілунок у таку чутливу область свідчить про пристрасне кохання.

Поцілунок у ніс

Цей ніжний поцілунок – чиста форма любові та обожнювання до свого романтичного партнера. Це не чуттєво і не хтиво, але дуже мило, тому що ваш партнер просто кладе свої губи на ваш ніс, змушуючи вас відчувати себе коханим та дбайливим. Це може бути досить зворушливо для вашого коханого або партнера, який одразу дасть їм натяк на те, що ви глибоко до них співчуваєте.

Як видно із вищесказаного поцілунок у груди світова практика не пояснює? І що мав на увазі Поплавський, коли цілував Аню в район декольте невідомо!
А ви як думаєте?

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.