(Підбірка фото) Злата Огневич інтригуюче прикрила зону декольте лише букетом квітів і привела у захват шанувальників!

Так нещодавно Злата Огневич знову порадувала своїх шанувальників та розмістила на своїй сторінці в інстаграм гарні фото. На них вона прикрила зону декольте лише букетом квітів.

Для того, щоб мати чудовий вигляд, представникам шоубізнесу необхідно докласти чимало зусиль. Адже зірки весь час на увазі не лише на сцені, а й у звичайному житті. Вони знаходяться під пильною увагою засобів масової інформації та їх шанувальників.

Так нещодавно Злата Огневич знову порадувала своїх шанувальників та розмістила на своїй сторінці в інстаграм гарні фото. На них вона прикрила зону декольте лише букетом квітів. Злата Огневич сама виглядає як чудова квітка та доповнює букет, який тримає в руках. Нижче під фото Злата Огневич написала: “Люблю спонтанні знімання. Коли є класна ідея та команда, яку зовсім не знаю, але внутрішні хочу довіритися.

“Я взагалі тепер дуже уважно прислухаюся до своїх відчуттів. Називаю це внутрішнім компасом. Якщо стрілка тремтить, некомфортно – йти ТУДИ не варто. І ще дуже класне спостереження – чим більше Ви виправдовуєте те, чим займаєтеся або людину, з якою у Вас стосунки, або роботу (нелюбу, але таку потрібну), там більше це чуже Вам.

Істина не потребує виправдання, вона просто є і Ви просто її відчуваєте. Слідуйте за стрілкою свого компаса, дякую чудовій команді за фотосет.”

Злата Огневич упевнена в собі в будь-якому вбранні. А як бути впевненою вам та привабливою?

Якщо ви впевнені у вузьких джинсах, сарафані, LBD або будь-якій іншій прикрасі свого тіла, якщо ви щиро впевнені, що чоловіки визнають вас загадковою, а не моторошною. Не ховайтеся в спортивних штанах і толстовках.

А як ви вважаєте – Злата Огневич має чудовий вигляд?

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.