(Відео) Леся Нікітюк бере участь у новому шоу: вони обирають собі пару. Чи не пропустіть прем’єру!

Подивіться, як Леся Нікітюк виглядає. Як завжди, чарівно. І не тому, що в неї одні з найдовших та найкрасивіших ніжок в Україні. Просто Леся Нікітюк ще має смак до стильної моди та харизми.

Це дуже цікавий та барвистий проєкт про молодь України. Леся Нікітюк завжди там десь цікаво, весело та інтрига. Отже, можете подивитися і найголовніше не пропустіть прем’єру.

Подивіться, як Леся Нікітюк виглядає. Як завжди, чарівно. І не тому, що в неї одні з найдовших та найкрасивіших ніжок в Україні. Просто Леся Нікітюк ще має смак до стильної моди та харизми.

Хочеш бути такою, як Леся Нікітюк та мати чудовий вигляд? Якщо, то прислухайтеся до поради нижче стиліста:

“Немає такої речі, як найкраще вбрання. Ти робиш це вбрання так, щоб воно виглядало на тобі найкраще.
Також це залежить від заходу.
Якщо ви збираєтеся на прогулянку з друзями або сім’єю, безсумнівно, виберіть круту футболку і з’єднайте її з рваними джинсами або спідницею джинсової та надягніть джинсову куртку або знизуйте плечима, щоб надати імпозантного вигляду.
Якщо це вечірка з нагоди дня народження або будь-яка інша вечірка, надягніть злитий купальник або комбінезон, обов’язково з гарною горловиною та підборами.

Якщо ви йдете на співбесіду або офіційний захід, виберіть офіційні набори координат від stalkbuylove або koovs, у них чудова колекція.
А для весілля, я дійсно не знаю, але явно традиційний чи дизайнерський вигляд.
Так що носіть все і насолоджуйтесь, а також волійте носити круті або химерні туфлі, або кросівки.

Беріть приклад із Лесі Нікітюк та дивіться нове шоу, в якому вона братиме участь!

Продовжуйте стилізувати себе!

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.