(Підбірка фото та відео) Модель Тіна Кунакі стильним аутфітом продовжує розбурхувати уяву шанувальників

Тіна Кунакі на фотографіях демонструє вбрання за останньою модою, які модниці беруть до уваги та намагаються її наслідувати. Так недавно Тіна Кунакі розмістила на своїй сторінці в соцмережі добірку фото, де вона одягнена у стильному вбранні.

Французька модель Тіна Кунакі є юною дружиною Венсана Касселя. Її мама італійка з Сицилії, а батько – африканець, який народився в Марокко, виріс у Франції. Сама Тіна Кунакі народилася Тулузі, Франція. Модель часто розміщує на своїй сторінці інстаграм фото. І вони дуже подобаються її шанувальникам.

До того ж Тіна Кунакі на фотографіях демонструє вбрання за останньою модою, які модниці беруть до уваги та намагаються її наслідувати. Так недавно Тіна Кунакі розмістила на своїй сторінці в соцмережі добірку фото, де вона одягнена у стильному вбранні.

Хочете так виглядати як Тіна Кунакі? Тоді вам потрібно знати щось моді та одязі.

Пляжний аутфіт Тіни Кунакі

Що про це думає професійний стиліст:

“Почнемо з того, що ми цінуємо новизну. Таким чином, навіть якби існувало єдине найкраще вбрання, згодом він би нам набрид, якби всі носили його, а другий найкращий костюм зайняв би місце.

Є багато відомих ефектів, що впливають на привабливість жінок. Виходячи з них, можна було очікувати, що найкращим вбранням може бути червона сукня без бюстгальтера і на високих підборах. Те, що можна побачити на червоній доріжці раз у раз. Це вбрання також може бути менш привабливим для жінок, ніж чоловіків. Так що у нас є ще одна проблема на нашому шляху – вбрання, яке є найкращим для одного спостерігача, може бути не таким добрим для іншого.

Це не означає, що це жахливо, наприклад, в одному дослідженні було показано, що жінки не реагують на те, чи носить інша високі підбори, чи ні, тоді як це змінило поведінку чоловіків. Ще одна перешкода у нашому пошуку єдиного кращого вбрання полягає в тому, що є особисті сильні сторони, які ми, можливо, захочемо виділити. Найпривабливіше вбрання для однієї жінки може не підійти іншій.

Загалом, якби мені справді довелося вибирати, це була б червона сукня, як описано вище. Інакше – немає єдиного правила для всіх.

Так що прислухайтеся до вищезазначеної думки та експериментуйте, якщо хочете виглядати як Тіна Кунакі!

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.