(Відео) Карина Столаба у шоу Голос Країні – 12 підкорила журі: запам’ятайте це ім’я – вона має перемогти!

Знайомтеся. Неймовірно талановита дівчинка, яка підкорила дитячий Голос. Каріна Столаба. Обов'язково перегляньте відео її виступу наприкінці цієї статті.

У нашій країні багато талантів, причому у різних сферах. Це видно особливо серед молодих представників шоубізнесу. У конкурсах вони дивують та захоплюють суддів. Так нещодавно нова талановита виконавиця з команди Потапа привела журі у захоплення своїм виконанням.

Каріна Столаба

З цього приводу Потап написав: “Знайомтеся з моєю командою на Голосі Країни 12! Неймовірно талановита дівчинка, яка підкорила дитячий Голос. Каріна Столаба @ karinestolaba. Запам’ятайте це ім’я! Вона зможе перемогти у будь-якому конкурсі та будь-якому хіт-параді!”

Подивіться як вона виконує та як виглядає, у тому числі її аутфіт.
Що думають із цього приводу стилісти:
“Більшості чоловіків подобаються високі підбори на жінках. Їм також подобається одяг, що облягає, якщо жінка струнка. Зауважте, я не сказав тонкий. Чоловікам подобаються стрункі жінки всіх розмірів, і вони люблять їх у вбранні. Їм також подобається спідня білизна, купальники, вечірній одяг та спортивний одяг. Все, що подобається жінкам, подобається деяким чоловікам.

Ви не зможете перемогти симпатичну фігуристу дівчину в бікіні на зав’язках. Це висота підвищення лібідо, можливо, більша, ніж коли вона оголена, тому що це залишає таємницю відкритою для фантазії, а що ні.”

“Я думаю, зручний одяг, який найкраще підходить для цього випадку. Коли їй комфортно, вона впевнена у собі. І це, безперечно, привабливо.”

Останній висновок стиліста – саме для цієї нагоди для Карини Столаби. Їй так іде виступати!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.