(Підбірка фото) Шопінг Каті Репяхової без Віктора Павлика: які стильні речі вона купує

Нещодавно Катя Репяхова вирішила купити собі кілька речей і зробила шопінг по магазинах. Вона приміряла стильні речі та розмістила це на своїй сторінці в інстаграм.

Як ви вибираєте одяг чи взуття у магазині? На що орієнтуєтесь? Деякі люди орієнтуються на останні тренди у світовій моді, інші на те, що хочуть знаменитості або представники шоубізнесу. Треті купують добротні речі та щоб їм було зручно. Ще треба враховувати фінансову складову. Іноді хочеш купити, а кількість грошей не дає змоги це зробити.

Нещодавно Катя Репяхова вирішила купити собі кілька речей і зробила шопінг по магазинах. Вона приміряла стильні речі та розмістила це на своїй сторінці в інстаграм. Що Катя Репяхова приміряла і як їй це йде ви можете подивитися у добірці фото.

А що із цього приводу думають стилісти? Прочитайте їхні думки:

“Актуальність моди зростає з кожним днем і приносить з собою безліч нових дизайнів та візерунків, які покращують наш стиль. Мода – найкращий спосіб показати нашу індивідуальність у суспільстві. У дівчат є свій власний спосіб стилізації суконь, який відповідає їхнім інтересам. У сучасному сильно модернізованому світі кожна дівчина хоче бути джерелом натхнення для багатьох інших дівчат.”

“На мій погляд, якщо припустити, що мені вже подобається хлопець/дівчина, просто футболка з малюнком і джинси можуть змусити моє серце зомліти. Якщо хтось дійсно одягнений, це не означає, що я думаю, що він має поганий вигляд (наприклад, дійсно чіткий, пошитий на замовлення костюм може змусити будь-кого виглядати гаряче), але просто хтось у своїй найзручнішій футболці та джинсах дійсно дуже привабливий для мене. Я думаю, що це, ймовірно, пов’язане з впевненістю або навіть просто з тим фактом, що людина почувається комфортно або в безпеці, що робить мене щасливою.

Як вам ці висновки стилістів?
А як вам вибір нарядів, які зробила Катя Репяхова?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.