38-річний Решетник видав таємницю, чому лишився в Україні: батько трьох дітей міг скористатися привілеєм

Багато людей залишили свої будинки та переїхали у безпечне місце. Вони вивозили дітей, людей похилого віку і дружин. Декому довелося навіть їхати за кордон

Після подій, що сталися 24 лютого 2022 року, світ став іншим. Громадяни більшості демократичних країн побачили, що являє собою справжнє керівництво Росії щодо України. Багато країн світу засудили політику російської федерації та запровадили санкції. У зв’язку з подіями, багатьом жителям України довелося залишити свої будинки та квартири та виїхати у безпечні місця на захід України або навіть за кордон. Представники шоубізнесу також вивозили сім’ї з небезпечних місць. Дехто не міг виїхати з території України, бо був призовний вік. Тільки ті чоловіки, які мають троє та більше дітей, можуть покинути країну. Проте навіть ті, які виїжджали за кордон, залишали свої сім’ї там і поверталися на Батьківщину і вступали до лав ЗСУ або тероборони. Деякі зірки їздять країною і дають концерти, таки піднімаючи моральний дух захисникам України. Нещодавно батько трьох дітей Григорій Решетник розповів чому залишився з сім’єю в Україні. Річ у тому, що він має право покинути Україну за законом, оскільки має трьох дітей. Проте Григорій Решетник зі своєю дружиною ухвалили принципове рішення. Григорій Решетник сказав: “Ти можеш допомагати, налагоджувати комунікацію з тими людьми, які можуть допомогти”. Григорій Решетник із дружиною вирішили зайнятися волонтерством, вони також надихають людей, коли бачать, що вони залишилися в Україні. Значить, перемога близько. І це мотивує та дає надію навколишніх.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.