43-річна Оля Полякова розповіла, що думає про Кіркорова, який підтримав Оксану Марченко: “Порожнє місце”

Більшість російських зірок змінюють свою думку, особливо це стосується, якщо вони можуть втратити великі гонорари. Тому вони й мовчать про події в Україні

Після подій в Україні, які відбулися 24 лютого 2022 року, більшість людей не лише у нашій країні, а й у світі переглянули своє ставлення до російської федерації. Демократичні країни засудили дії росії щодо України. Українські представники шоубізнесу не залишилися осторонь і намагалися “достукатися” до росіян і пояснити ситуацію, що робить росії в нашій країні. Однак це їм не вдалось. Найпотужніша російська пропаганда так затуманила їм мізки, що правді через туман важко пробитися. Є, звичайно і російські зірки, такі як Максим Галкін і Макаревич, які засудили події щодо України, проте на них почалося гоніння в Росії і їм довелося терміново виїхати за кордон. Більшість російського шоубізнесу або мовчать, або не засуджують те, що росія творить в Україні. Оля Полякова відверто розповіла, що думає про Філіпа Кіркорова, особливо після того, як він підтримав Оксану Марченко, коли та звернулася до всіх і просила звільнити її чоловіка Віктора Медведчука. Оля Полякова розкритикувала Пилипа Кіркорова та порекомендувала назавжди забути про його існування. Оля Полякова на своїй сторінці в інстаграмі часто розповідає, що думає про російських зірок, які підтримали керівництво Росії. Коли в Олі Полякової запитали, що вона думає про Кіркорова, співачка сказала: “Пусте місце. І прізвище навіть більше не називай”. Адже тривалий час Кіркоров відмовчувався і не казав, що думає і як ставиться до подій, що сталися в Україні після 24 лютого 2022 року. А потім узяв та підтримав Оксану Марченко та її чоловіка Віктора Медведчука.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.