35-річна Ірина Федишин, незважаючи на події в Україні, вирішила посадити картоплю: зайнялася городними справами (Фото)

Події в Україні, що відбулися після 24 лютого 2022 року, змінили пріоритети у більшості людей. Багатьом сім'ям довелося виїхати з небезпечних місць на захід України

Декому поспішно доводилося залишати нажите добро і брати з собою в дорогу лише документи та ручну поклажу. Особливо переживають сільські жителі, які поїхали від своїх городів та садів. Адже навесні треба вже обробляти городи та садити овочі та фрукти. Хоча перед 24 лютого 2022 мало хто переживав щодо сільгосппродукції, адже все можна було купити в супермаркетах. І навіть сільські жителі намагалися посадити лише найнеобхідніше, а решту купували у магазині.

Нині все змінилося. Люди намагаються максимально посадити город, навіть ті, що живуть у місті. Представникам шоубізнесу також намагаються бути ближче до землі. Так, наприклад, мама Ірини Федишин, вже не збиралася цього року садити картоплю. Проте події, що сталися в Україні після 24 лютого 2022 року, змінили її плани. Сама Ірина Федишин ніколи не приховувала, що щороку займалася городом. Вона не соромилася працювати на полі та садити щороку картоплю. І тому 2022 рік для співачки не є винятком. Хоча цього року їхня сім’я вирішила обмежитися посадкою на городі без картоплі. Але потім вони з мамою передумали та вирішили посадити картоплю для себе і щоб потім поділитися з іншими. Ірина Федишин сказала: “А я вже посадила картоплю. Цього року посадка не планувалася, навіть мама сказала, що більше не садитимемо”. Але потім події в Україні після 24.02.2022 змінили всі плани.

Схожі статті

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.