74-річна Ніна Матвієнко розплакалася вперше після 24.02.2022 року: зустріла доньку та онучок (Зворушливе відео)

Після подій, що трапилися в Україні 24 лютого 2022 року, багато родин змушені були покинути свої будинки і виїхати в безпечні місця на захід України або в Європу.

Це важке рішення було більшість сімей. Адже довелося розлучатися не лише зі своїм будинком, а й із рідними: мамами, бабусями та сестрами. Народна артистка України Ніна Матвієнко вперше розплакалася після подій в Україні 24 лютого 2022 року, коли зустріла на залізничному вокзалі своїх онучок та доньку. Поїзд прибув на перон до міста Магдебург, Німеччина. Цей зворушливий момент зустрічі бабусі з онуками, зняла та опублікувала на своїй сторінці в інстаграм Тоня Матвієнко.

Тоня Матвієнко написала: “Не бачила маму з 25.02”. Річ у тому, що сім’я розлучилася 25 лютого 2022 року. Якщо уважно подивитися відео в інстаграм, то видно, що Ніна Матвієнко біжить до онуків і спершу обіймає молодшу онучку Ніну, плаче і потім прижимає до себе. Трохи згодом уже обіймалися всі інші. Бабуся має щасливий вигляд і позує, тримаючи меншу онучку за руку і притискає її до серця.

Шанувальники після перегляду цього відео також розплакалися. Деякі написали пости під цим відео: “Добре, що нарешті зустрілися”, “Плачу разом з вами. Неможливо стримати сльози”, “Реву”. Всі від цього відео, як вони написали, просто серце розривається.
Для інформації: у Магдебурзі Ніна Матвієнко спільно зі своєю донькою анонсували живий спільний концерт, що відбудеться 8 травня. Тоню Матвієнко та Ніну Матвієнко дуже добре знають у Німеччині.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.