60-річний Ігор Кондратюк розповів, за що засуджує Антоніну Паперну, доньку Ольги Сумської: байдужість – ганебно.

YouTube канал Ukraine Media провів інтерв'ю з Ігорем Кондратюком, у якому відомий продюсер розповів, за що засуджує Антоніну Паперну, доньку Ольги Сумської.

З початку вторгнення росії в Україну донька актриси ніяк не коментує свого ставлення до подій, що відбулися 24 лютого 2022 року. Крім того, вона так і залишилася жити із чоловіком Володимиром Ягличем у країні, яка напала на її Батьківщину. Популярний телеведучий вважає ганебним таку байдужість, впевнений, що всі зв’язки з Росією потрібно розірвати, і навіть родинні. Якщо людина вважає, що є частиною країни, в якій народилася, де знаходяться її батьки, вона має їхати з росії, бо тепер там неможливо жити – поділився своїми думками Кондратюк.

Далі шоумен акцентував слухачів на тому, що Ольга Сумська аж ніяк не відповідає за те, як поводиться її вже доросла 31-річна дочка. Антоніна Паперна приймає життєві рішення самостійно, у тому числі без схвалення батьків.

Як мама може відповідати за бездіяльність дорослої жінки, що вона може зробити – ставить запитання продюсер. Він вважає, що єдиним вибором для актриси Ольги Сумської є повний розрив стосунків із дочкою, яка зробила свій вибір. Якщо мати не згодна з рішенням доньки, вона нічого не може зробити, щоб змінити думку дорослої людини – зробив висновок Ігор Кондратюк.

Також він із жалем зазначає, що Антоніна Паперна не є єдиною українкою, яка залишається жити у ворожій Україні країні.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.