36-річна Злата Огнєвіч закохалася? Шанувальники губляться у здогадах: співачка виглядає задоволеною та радісною

Злата Огнєвіч заінтригувала та здивувала своїх численних передплатників, коли опублікувала у соціальній мережі Інстаграм знімок із загадковим підписом

На фото українська співачка, швидше за все, щойно прокинулася, волосся ще не поклала. Вона виглядає задоволеною та радісною.
Неоднозначний підпис поставив у глухий кут фанатів зірки. Злата підписала чуттєвий знімок цікавою фразою з роздумами, як можна відчути власне серце. І відразу написала відповідь, що треба віддати його іншій людині.
Шанувальники розділилися на думці, як розшифрувати це послання улюбленої співачки. Деякі з них вирішили, що це натяк на нові відносини. Зокрема, на те, що з’явилася надійна гідна людина, якій без страху можна довіритися.
Адже через напружений графік роботи, постійні гастролі, переможниця Євробачення 2013 року довго не могла знайти супутника життя.
Злата Огнєвіч сподівалася зустріти справжнє кохання, взявши участь у другому сезоні популярного телевізійного шоу “Холостячка”. Проте стосунки з вибраним хлопцем довго не тривали, і Злата знову залишилася сама.
Також складається й інша думка щодо двозначного підпису артистки під своєю фотографією. У непростий час для України сотні тисяч людей допомагають наблизити перемогу над Росією, при цьому “віддаючи” своє серце.
Нині Злата Огнєвіч робить все можливе для підтримки рідної країни. Співачка проводить благодійні концерти в США, збираючи кошти для потреб України, наближаючи тим самим день перемоги над росією. Іноді артистка повертається до рідного Києва, потім знову вирушає на гастролі.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.