38-річна Катя Осадча видала таємницю яким буде шоу “Світське життя” після перемоги України: хто буде в ньому виступати

Катя Осадча багато пережила після подій в Україні, які сталися 24 лютого 2022 року. Після чого ведуча по-новому почала дивитися на пріоритети в житті

Телеведуча популярного в Україні телевізійного шоу “Світське життя” Катерина Осадча нагадала своїм земляки, що програма виходить уже сімнадцять років в ефірі. День народження шоу був кілька днів тому.
Коментуючи новий сезон, знаменитість поділилася своїми думками, якою бачить передачу після настання світу в Україні.

Про це Катерина розповіла у прямому ефірі на українському каналі, в ранковій передачі “Сніданок з 1+1”.
Обговорення у колективі “Світського життя” з приводу нових випусків ідуть повним ходом. Звичайно, після зміни ситуації в Україні після 24 лютого 2022 року, коли росія вдерлася на її територію, теми будуть вже інші, ніж раніше.

Катя Осадча
Катя Осадча

Передача тривалий час відома тим, що знімала сюжети про багатих і відомих людей, про світські вечірки, заходи, акції, які ті відвідували будь-коли.
Тепер героями популярного телешоу будуть військові, захисники України. Планується запрошувати волонтерів, котрі робили все можливе для наближення перемоги. Для участі у передачі збираються запрошувати українських знаменитостей, які не мовчали з першого дня вторгнення росії в Україну.

В результаті очікується, що проєкт стане ширшим, яскравішим, таким як наша Україна – пообіцяла постійна телеведуча шоу.

Також Катерина Осадча з командою збираються розповісти про всі знаменитості, які просто мовчать тепер, коли в їхній країні перебуває ворог. Усі “мовчуни” будуть опитані – наголосила Катерина.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.