Дочка і дружина Євгена Кошового захопили весняними знімками

Ксенія Кошова з донькою Варварою втілили образи справжньої весни і влаштували яскраву сімейну фотосесію в пол.

Актор і шоумен Євген Кошовий вже більше 13 років — щасливий сім’янин. Разом з дружиною Ксенією у них народилося дві дочки: Варвара, якій зараз 12 років і молодша Серафима, якій — 6.

Сім’я Кошових не часто тішить шанувальників фото або домашніми відео. Але все ж рідко яскраві кадри потрапляють у мережу.

Початок теплого сезону дружина “лисого з Кварталу” Ксенія відсвяткувала разом зі старшою донькою невеликою фотосесією в полі. Дівчата були одягнені у наряди в одному стилі і кольоровій гамі — бежевих речах. Варя — в легкому платті, а її мама — в штанах і футболці в тон. Обидві дівчини були практично без макіяжу.

Ксения и Варя Кошевые
Ксенія і Варя Кошова

Кадри були зроблені на тлі красивого поля з жовтими квітами. Результатом фотосесії Ксенія поділилася у своїх соціальних мережах.

Її підписники моментально закидали маму і доньку сотнями приємних коментарів, зазначивши, що дівчата швидше схожі на сестер. Хоча утворився й інший табір фанатів, які впевнені, що Варя — копія тата.

Ксения и Варя Кошевые
Ксенія і Варя Кошова

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.