Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, яку він покинув заради Осадчої: жінка у віці

Юрій Горбунов та Катя Осадча — одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу. Вони публічно демонструють свою любов і прихильність один до одного. Проте не всі знають, що до шлюбу з Катею Осадчою Юрій Горбунов був одружений з іншою жінкою цілих 20 років.

Зі своєю першою дружиною Юрій Горбунов познайомився відразу після закінчення інституту. Тоді майбутній шоумен почав працювати у театрі у місті Івано-Франківськ. Його майбутня дружина Людмила працювала там же танцівницею у балетній групі. Жінка була на 10 років старша за Юрія. Більше того, вона була одружена і мала маленьку дочку. Проте між Юрієм та Людмилою спалахнули почуття. Жінка розлучилася зі своїм чоловіком, забрала доньку та поїхала разом із Горбуновим до Києва. Там закохані побралися. На момент одруження Юрію було 25 років, а його обраниці – 35 років.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Після одруження Людмила закинула танці та стала звичайною домогосподаркою. Вона була зовсім не публічною людиною та не супроводжувала свого зіркового чоловіка на світські вечірки. Саме тому публіка не знала, як виглядає дружина Юрія Горбунова.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

У шлюбі Юрій та Людмила прожили 20 років. Розлучилося подружжя у 2015 році, по тихому, без скандалів. Хоча Горбунов не називав офіційної причини свого розлучення, але шанувальники впевнені, що тією причиною стала інша жінка, а саме телеведуча Катя Осадча.

Осадча та Горбунов були співведучими на проекті “Голос. Діти 2” якраз у 2015 році. Ймовірно, тоді в них і зародилися почуття, які закохані вважали за краще приховати. У 2016 році Осадча завагітніла, але це не стало приводом для публічного оголошення стосунків. Лише на 9 місяці вагітності Осадча і Горбунов офіційно одружилися і відверто заявили про свої почуття.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.