Вища та крупніша за маму: як зараз виглядає 11-річна донька Ані Лорак від чоловіка-турка

Єдиній дочці співачки Ані Лорак Софії вже 11 років. Дівчинка росте дуже енергійною та харизматичною. Соня з дитинства любить привертати увагу.

Після розлучення Ані Лорак із турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу їхня спільна донька Софія залишилася жити з мамою. Проте дівчинка має дуже близькі стосунки із батьком. Софія часто їздить до нього в гості, залишається у нього на канікулах, а також їздить на відпочинок разом із Муратом та його молодою нареченою.

Колишній чоловік Ані Лорак активно веде свій Інстаграм-блог та часто показує свіжі фото та відео своєї доньки. Втім, і сама Соня любить публікувати свої знімки з Інтернеті.

Як зараз виглядає 11-річна донька Ані Лорак

Однак, користувачі Мережі не завжди добрі з дівчинкою. Фоловери часто пишуть негативні коментарі про зовнішність дівчинки та її поведінку.

Софія Налчаджіоглу за останній рік помітно зросла і у свої 11 років вона вже досить висока. Складно не помітити східне коріння дівчинки — чорне, густе волосся та пишні брови.

Як зараз виглядає 11-річна донька Ані Лорак

І якщо зовнішністю Софія у тата, то від мами вона взяла талант. 11-річна Соня має гарні вокальні дані. Дівчинка навіть неодноразово виходила на сцену разом із мамою. Також донька Ані Лорак займається в танцювальній студії, любить теніс і має велику пристрасть до акторської майстерності.

Ані Лорак подбала не лише про розвиток творчих талантів доньки, а й про її освіту. Відомо, що Соня навчається в одному з найпрестижніших навчальних закладів Росії – Павлівській гімназії, що знаходиться в Підмосков’ї. Вартість навчання там дуже не дешева — близько 40 тисяч доларів на рік.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.